Troba la teva recepta

7a edició del Tast de Primavera

Diferents varietats de vins

Diferents varietats de vins

Si sou uns amants dels bons vins, no us podeu perdre l'oportunitat de tastar aquesta històrica beguda de la mà del celler Bàrbara Forés, especialistes en el tast de vins. Amb l'arribada de la primavera, el bon temps i els paisatges florits, no hi ha millor manera de celebrar-ho i gaudir-ho que amb una copa de vi.

Enguany, a causa de l'èxit d'altres edicions, s'han allargat els dies de l'esdeveniment: es pot assistir al tast els dies 13, 14, 19 i 20 d'abril. La jornada consisteix en una visita a la finca de La Sendroseta, un espai especial on neix Abrisa't, la garnatxa blanca brisada pròpia del celler. Una finca que mira al Port i d'on es poden gaudir dels paisatges de secà propis de la comarca a la vegada que es tasten 5 varietats de vins. Finalment, es fa una visita al celler.

Per participar en aquesta experiència enològica, s'ha de fer una reserva prèvia al web oficial del celler, encara que us recomanem fer-ho ràpid perquè hi ha places limitades.

PREU
18 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Més informació a 669675038 o als e-mails info@cellerbarbarafores.com o pili.sanmartinferrer@gmail.com
  • Reserva prèvia al web del Celler Bàrbara Forés.

Celler Bàrbara Forés

Diversos municipis de la Terra Alta (Terra Alta)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto