Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

10 motius per gaudir de Benvinguts a Pagès

Si encara dubteu, llegiu i prepareu-vos per a un cap de setmana únic!

La granja de Flix

La granja de Flix Enrique Marco

El 9 i el 10 de juny, Benvinguts a Pagès proposa un cap de setmana de portes obertes perquè tothom pugui conèixer els productors agroalimentaris del país, amb visites gratuïtes, tastos de productes i la possibilitat de comprar-los directament al productor. A més, els restaurants amb menú Benvinguts a Pagès preparen plats amb productes de proximitat. Benvinguts a Pagès inclou, a més, més de 130 activitats paral·leles, com ara visites guiades, fires gastronòmiques, tallers de cuina, passejades i festivals de gastronomia.

Aquí teniu 10 motius (si és que us en calia algun) per gaudir d'aquest cap de setmana tan especial:

  1. Perquè descobrireu què és la vida a pagès de debò i us l’explicaran els mateixos protagonistes: els agricultors i els ramaders. Una altra manera de visitar les comarques que més ens agraden!
  2. Per descobrir la qualitat i la diversitat dels productes de pagès catalans. A gairebé totes les cases podreu degustar i comprar productes propis, i també podreu recórrer les noves rutes per conèixer els racons més interessants de la geografia catalana. Serà km 0 de veritat!
  3. Perquè podreu omplir el rebost i fer compra directa al productor d’aliments frescos i elaborats amb cura.
  4. Per tastar els menús Benvinguts a Pagès, elaborats amb productes de proximitat, que uns 240 restaurants oferiran aquest cap de setmana.
  5. Perquè hi podeu passar el cap de setmana sencer: 280 allotjaments estan a punt per acollir-vos amb ofertes i descomptes perquè aprofiteu Benvinguts a Pagès al màxim!
  6. Perquè hi podreu anar amb tota la família. Ningú no s’avorrirà! Hi ha activitats exclusives pensades per a tots els gustos i totes les edats.
  7. Perquè us acostareu a la natura acompanyats de qui més la coneix. I us contagiareu de la tranquil·litat que s’hi respira.
  8. Perquè prendreu consciència de com n’és d’important la sostenibilitat ambiental i alimentària. Un entorn sa i una alimentació sana!
  9. Perquè correspondreu a la generositat dels pagesos, que obren les portes de casa seva a la societat per acostar-se a tota la ciutadania.
  10. Perquè Benvinguts a Pagès serà un cap de setmana increïble per als amants del turisme rural i gastronòmic, amb propostes i descomptes que no trobareu cap altre cap de setmana de l’any!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: