Troba la teva recepta

13 preguntes (amb resposta) sobre Benvinguts a Pagès

Resolem els dubtes que podeu tenir per gaudir de totes les activitats d'aquest cap de setmana!

Cervesa Lo Vilot, a Almacelles

Cervesa Lo Vilot, a Almacelles Enrique Marco

Els dies 9 i 10 de juny, Benvinguts a Pagès proposa un cap de setmana de portes obertes perquè tothom pugui conèixer els productors agroalimentaris del país, amb visites gratuïtes, tastos de productes i la possibilitat de comprar-los directament al productor. A més, els restaurants amb menú Benvinguts a Pagès preparen plats amb productes de proximitat. Benvinguts a Pagès inclou, a més, més de 130 activitats paral·leles, com ara visites guiades, fires gastronòmiques, tallers de cuina, passejades i festivals de gastronomia.

Si voleu participar-hi però teniu algun dubte, aquí us ajudem!

  • A quina hora comença? La majoria de les explotacions obriran de manera gratuïta el dissabte i el diumenge, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Comproveu a la fitxa de cada explotació els horaris indicats i planifiqueu el cap de setmana.
  • Cal fer reserva? No cal, però perquè tot surti rodó si sou un grup gran (a partir de 6 o 8 persones), o si teniu algun dubte sobre l’adequació de les instal·lacions a persones amb mobilitat reduïda, és millor que truqueu abans. També ho podeu fer si voleu visitar les explotacions amb animals de companyia o si el mateix dia voleu visitar dues granges ramaderes (cal comprovar que no hi hagi restriccions de bioseguretat per evitar una possible contaminació entre granges). Tota la informació és al web!
  • Com s'hi arriba? S’ha procurat que les indicacions siguin el màxim de clares (senyalització GPS, indicacions als camins, etc.), però si mentre esteu de camí teniu dubtes, truqueu a l’explotació i us ajudaran a arribar-hi.
  • A qui us heu dadreçar? Les persones responsables de l’explotació aniran identificades amb barrets de palla i xapes corporatives, seran els vostres referents.
  • On es pot aparcar? Aparqueu a les àrees assignades i senyalitzades. Si no sabeu on aparcar, adreceu-vos al responsable.
  • Cal esperar-se per entrar? Quan arribeu, segurament us haureu d’esperar una estona fins que comenci la visita següent
  • Hi ha avantatges per als Súpers? Si sou membres del Club Super3 podreu gaudir de franc de totes les activitats complementàries.
  • Com ens hem de comportar? Sigueu respectuosos amb els arbres, les plantes, l’hort, les vinyes i els animals. Són el mitjà de vida dels productors i les productores. No colliu ni toqueu res sense invitació.
  • Hi ha zones d’accés restringit? Durant la visita, passeu per on indiqui la persona a qui seguiu i respecteu les zones d’accés restringit (posant especial atenció als nens).
  • Es poden comprar els productes? Sí, podreu comprar els productes que tasteu i d’altres que tingui disponibles l’explotació en el moment de la visita. Els responsables us en podran explicar el procés de producció i com funciona l’explotació quan està a ple rendiment.
  • Hi ha menús especials? Sí, podeu dinar i sopar als restaurants que ofereixen els menús Benvinguts a Pagès, amb plats del territori i productes de temporada i de proximitat.
  • A on podem dormir? Feu nit al territori. Podeu dormir als allotjaments que s’han inscrit al cap de setmana Benvinguts a Pagès, us proposaran alguna oferta o paquet especial vinculats al projecte
  • Com podem trobar els establiments adherits? Podeu identificar els restaurants i els allotjaments que participen en el projecte per mitjà del web de Benvinguts a Pagès. Un cop al territori, els reconeixereu pels adhesius que tindran penjats a l’entrada de l’establiment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto