Troba la teva recepta

13 preguntes (amb resposta) sobre Benvinguts a Pagès

Resolem els dubtes que podeu tenir per gaudir de totes les activitats d'aquest cap de setmana!

Cervesa Lo Vilot, a Almacelles

Cervesa Lo Vilot, a Almacelles Enrique Marco

Els dies 9 i 10 de juny, Benvinguts a Pagès proposa un cap de setmana de portes obertes perquè tothom pugui conèixer els productors agroalimentaris del país, amb visites gratuïtes, tastos de productes i la possibilitat de comprar-los directament al productor. A més, els restaurants amb menú Benvinguts a Pagès preparen plats amb productes de proximitat. Benvinguts a Pagès inclou, a més, més de 130 activitats paral·leles, com ara visites guiades, fires gastronòmiques, tallers de cuina, passejades i festivals de gastronomia.

Si voleu participar-hi però teniu algun dubte, aquí us ajudem!

  • A quina hora comença? La majoria de les explotacions obriran de manera gratuïta el dissabte i el diumenge, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Comproveu a la fitxa de cada explotació els horaris indicats i planifiqueu el cap de setmana.
  • Cal fer reserva? No cal, però perquè tot surti rodó si sou un grup gran (a partir de 6 o 8 persones), o si teniu algun dubte sobre l’adequació de les instal·lacions a persones amb mobilitat reduïda, és millor que truqueu abans. També ho podeu fer si voleu visitar les explotacions amb animals de companyia o si el mateix dia voleu visitar dues granges ramaderes (cal comprovar que no hi hagi restriccions de bioseguretat per evitar una possible contaminació entre granges). Tota la informació és al web!
  • Com s'hi arriba? S’ha procurat que les indicacions siguin el màxim de clares (senyalització GPS, indicacions als camins, etc.), però si mentre esteu de camí teniu dubtes, truqueu a l’explotació i us ajudaran a arribar-hi.
  • A qui us heu dadreçar? Les persones responsables de l’explotació aniran identificades amb barrets de palla i xapes corporatives, seran els vostres referents.
  • On es pot aparcar? Aparqueu a les àrees assignades i senyalitzades. Si no sabeu on aparcar, adreceu-vos al responsable.
  • Cal esperar-se per entrar? Quan arribeu, segurament us haureu d’esperar una estona fins que comenci la visita següent
  • Hi ha avantatges per als Súpers? Si sou membres del Club Super3 podreu gaudir de franc de totes les activitats complementàries.
  • Com ens hem de comportar? Sigueu respectuosos amb els arbres, les plantes, l’hort, les vinyes i els animals. Són el mitjà de vida dels productors i les productores. No colliu ni toqueu res sense invitació.
  • Hi ha zones d’accés restringit? Durant la visita, passeu per on indiqui la persona a qui seguiu i respecteu les zones d’accés restringit (posant especial atenció als nens).
  • Es poden comprar els productes? Sí, podreu comprar els productes que tasteu i d’altres que tingui disponibles l’explotació en el moment de la visita. Els responsables us en podran explicar el procés de producció i com funciona l’explotació quan està a ple rendiment.
  • Hi ha menús especials? Sí, podeu dinar i sopar als restaurants que ofereixen els menús Benvinguts a Pagès, amb plats del territori i productes de temporada i de proximitat.
  • A on podem dormir? Feu nit al territori. Podeu dormir als allotjaments que s’han inscrit al cap de setmana Benvinguts a Pagès, us proposaran alguna oferta o paquet especial vinculats al projecte
  • Com podem trobar els establiments adherits? Podeu identificar els restaurants i els allotjaments que participen en el projecte per mitjà del web de Benvinguts a Pagès. Un cop al territori, els reconeixereu pels adhesius que tindran penjats a l’entrada de l’establiment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

14 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

14 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto