Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

41.000 € per al Casal dels Infants del Raval

La Nit Solidària d’enguany ha doblat la recaptació de l’any passat

Nit solidària Liceu

Nit solidària Liceu

La setmana passada, l’escenari del Liceu es va omplir d’oportunitats gràcies a quatre xefs amb estrelles Michelin que van ser els artífexs d’un esdeveniment únic que barrejava alta cuina, música i solidaritat.

Més de 120 persones voluntàries i 25 empreses s’han implicat perquè la segona edició de la Gran Nit Solidària del Liceu hagi estat un èxit, que s’ha traduït en 41.000 € que aniran a parar íntegrament a l’entitat social, gairebé el doble del que es va aconseguir l’any passat.

La màgia culinària de la nit l’han posat Albert Adrià (juntament amb Paco Méndez, del restaurant Hoja Santa), Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig, que han creat un menú especial que ha inclòs alguna de les seves creacions més reconegudes. Durant el sopar, el Cor del Liceu ha ofert una actuació musical especial dissenyada per a l’ocasió. Prèviament, els convidats han gaudit també d’una recepció a la sala Foyer del Liceu amb una copa de benvinguda i els entrants, preparats pels mateixos xefs, que han ofert el seu talent d’una manera altruista perquè els nens i nenes, els joves i les famílies del Casal tinguin més oportunitats de tirar endavant.

El Casal dels Infants acompanya educativament nenes, nens, adolescents, joves i famílies vulnerables, fomentant la seva autonomia i confiança personal mitjançant la intervenció educativa perquè puguin tirar endavant. La Gran Nit Solidària contribuirà a fer que milers d’aquests nens i nenes rebin el reforç educatiu que necessiten.

A més, el Casal també forma nois i noies perquè siguin autònoms i tinguin més oportunitats d’aconseguir una feina. De fet, el sopar solidari ha estat servit per una trentena d’aquests joves cambrers i cambreres que s’han format i trobat feina gràcies a l’entitat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: