Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

50 propostes per gaudir de l'estiu

Hem demanat a 50 gurmets catalans que comparteixin els seus plans per a aquestes vacances amb els nostres lectors

gelats

gelats

Ens mereixem un estiu per recordar-lo sempre. I això no va renyit amb unes vacances que, enguany, no ens portaran milers de quilòmetres enllà per trobar-hi la felicitat. La gastronòmica, si més no. Perquè hem parlat amb 50 persones reconegudes pel seu paladar exquisit i la seva afició per la bona taula perquè ens revelin quin és el gastrodesig secret que faran realitat les pròximes setmanes. I ens han deixat una llista amb idees que copiarem sense cap mena de remordiment. Voleu saber on aniran gurmets com Jordi Basté, Marc Ribas, Meritxell Falgueras, Carme Gasull, Mikel Iturriaga, Marc Giró o Rosa Boladeras? A la revista CUINA de juliol - agost hi trobareu 50 propostes gastronòmiques per viure un estiu totalment inoblidable.

Una revista carregada de propostes, idees, consells i receptes que us faran passar aquest estiu tan especial d’una manera també molt especial, com toca. Tant si decidiu fer alguna (o totes!) de les 50 idees, com si aprofiteu per fer gelats, cuinar arrossos o preparar plats cajuns, com si voleu descobrir els cellers mallorquins, els millors racons gastronòmics de Porto o conèixer botigues i productors nous, ja teniu al quiosc més de 140 pàgines plenes de propostes!

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto