Ens mereixem un estiu per recordar-lo sempre. I això no va renyit amb unes vacances que, enguany, no ens portaran milers de quilòmetres enllà per trobar-hi la felicitat. La gastronòmica, si més no. Perquè hem parlat amb 50 persones reconegudes pel seu paladar exquisit i la seva afició per la bona taula perquè ens revelin quin és el gastrodesig secret que faran realitat les pròximes setmanes. I ens han deixat una llista amb idees que copiarem sense cap mena de remordiment. Voleu saber on aniran gurmets com Jordi Basté, Marc Ribas, Meritxell Falgueras, Carme Gasull, Mikel Iturriaga, Marc Giró o Rosa Boladeras? A la revista CUINA de juliol - agost hi trobareu 50 propostes gastronòmiques per viure un estiu totalment inoblidable.
Una revista carregada de propostes, idees, consells i receptes que us faran passar aquest estiu tan especial d’una manera també molt especial, com toca. Tant si decidiu fer alguna (o totes!) de les 50 idees, com si aprofiteu per fer gelats, cuinar arrossos o preparar plats cajuns, com si voleu descobrir els cellers mallorquins, els millors racons gastronòmics de Porto o conèixer botigues i productors nous, ja teniu al quiosc més de 140 pàgines plenes de propostes!