Troba la teva recepta

Jornades dedicades al vi de la terra en la 6a edició del Vívid

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la Ruta del Vi DO Empordà, celebra aquest esdeveniment amb activitats enoturístiques i monòlegs marinats

Vívid

Vívid

La tercera Marxa Popular entre Vinyes ha donat el tret de sortida a la sisena edició de Vívid, amb més d'una cinquantena d'activitats enoturístiques programades durant els caps de setmana i prop de 2.000 places, a l'Alt i el Baix Empordà. El mateix dia, també ha tingut lloc la trobada d'instagramers #InstaVivid, per inaugurar l'edició d'enguany. Les novetats principals van ser el cicle "Art entre vinyes" (que va maridar monòlegs, música, poesia i màgia amb els vins de l'Empordà); la incorporació de propostes inclusives per a persones amb mobilitat reduïda, invidents o sordes; el primer tast de vins ecològics de la DO, i un 'escape room' vinícola.

Un aparador enoturístic

El Vívid és una iniciativa impulsada pel club de màrqueting Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de la Diputació de Girona, amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori. Les diferents activitats del Vívid aposten per la qualitat amb l'objectiu de convertir-se en un aparador de les ofertes enoturístiques més singulars de la Costa Brava. Per això, les activitats es continuen agrupant per zones i setmanes, amb l'objectiu de facilitar l'accés dels visitants i propiciar que gaudeixin de més d'una experiència. Les activitats es distribueixen per setmanes en aquestes zones: Baix Empordà, la plana de l'Empordà, l'Albera i el cap de Creus. El Vívid manté el sistema de venda en línia mitjançant el web vivid.costabrava.org.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto