Les nits del 28 de juny a l'1 de juliol el Celler Abadal posa en marxa la primera Gastro Week by Abadal a les ciutats de Barcelona, Badalona i el Prat de Llobregat. Es tracta d'una iniciativa gastronòmica que busca potenciar el maridatge dels productes de la terra. Així, deu restaurants oferiran deu menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats cadascun amb vins Abadal. Una oferta gastronòmica local diversa i enriquidora, amb la voluntat d'experimentar la fusió perfecta entre vi i gastronomia.
Els restaurants participants són: Ca l'Arqué (Badalona), Els Pescadors (Barcelona), L'Arrosseria Xàtiva Les Corts (Barcelona), MariscCo Còrsega (Barcelona), NOW Not Only Wine (Barcelona), ON Sushi (Barcelona), ONA nuit (el Prat de Llobregat), Racó d'en Cesc (Barcelona), Sasha Bar (Barcelona), Terra Ca La Nuri (Barcelona).
Els participants en aquesta proposta podran optar al premi d'una visita al Celler Abadal amb una nit d'allotjament amb esmorzar inclòs a l'hotel boutique l'Hotelet Casa Padró de Manresa.
Podeu trobar més informació i les propostes dels menús maridatge al web del celler.