Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arriba la Gastro Week by Abadal

Deu restaurants de Barcelona i rodalia oferiran menús únics, maridats amb vins d'Abadal, les nits del 28 de juny a l'1 de juliol

Un vi Abadal maridarà amb el menú proposat

Un vi Abadal maridarà amb el menú proposat

Les nits del 28 de juny a l'1 de juliol el Celler Abadal posa en marxa la primera Gastro Week by Abadal a les ciutats de Barcelona, Badalona i el Prat de Llobregat. Es tracta d'una iniciativa gastronòmica que busca potenciar el maridatge dels productes de la terra. Així, deu restaurants oferiran deu menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats cadascun amb vins Abadal. Una oferta gastronòmica local diversa i enriquidora, amb la voluntat d'experimentar la fusió perfecta entre vi i gastronomia.

Els restaurants participants són: Ca l'Arqué (Badalona), Els Pescadors (Barcelona), L'Arrosseria Xàtiva Les Corts (Barcelona), MariscCo Còrsega (Barcelona), NOW Not Only Wine (Barcelona), ON Sushi (Barcelona), ONA nuit (el Prat de Llobregat), Racó d'en Cesc (Barcelona), Sasha Bar (Barcelona), Terra Ca La Nuri (Barcelona).

Els participants en aquesta proposta podran optar al premi d'una visita al Celler Abadal amb una nit d'allotjament amb esmorzar inclòs a l'hotel boutique l'Hotelet Casa Padró de Manresa.

Podeu trobar més informació i les propostes dels menús maridatge al web del celler.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: