Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Benvinguts a Pagès

Del 17 al 19 de juny, diverses explotacions de tot Catalunya obriran les seves portes al públic

Benvinguts a Pagès

Benvinguts a Pagès

Benvinguts a Pagès és una oportunitat única per descobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer les persones que treballen perquè tinguem els millors productes al rebost de casa. Es tracta d’una de les iniciatives més destacades que s’emmarca en el programa Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016, una aposta decidida pel producte de proximitat, per posar en valor el món rural, pel turisme d’interior i per potenciar la gastronomia del nostre país.

Durant el cap de setmana del 17 al 19 de juny, centenars d’explotacions agroalimentàries obriran les seves portes per acostar-nos a les arrels de la gastronomia catalana. Veure com funcionen les munyidores o quina és la feina dels ramaders, tastar els productes més frescos, conèixer el procés d’elaboració de la mel... aquestes són només algunes de les activitats que podreu fer gràcies a Benvinguts a Pagès.

Poseu-vos en marxa!
Per participar en les activitats de les 600 explotacions agràries, restaurants i allotjaments que formen part de la iniciativa, només cal que seguiu aquests passos:
  • Connecteu-vos al web www.benvingutsapages.cat, on trobareu actualitzades les fitxes de totes les explotacions, els restaurants i els allotjaments.
  • Trieu quines us interessen més! El web les endreça per territori i pels productes que elaboren.
  • Podreu visitar les cases de pagès participants el dissabte 18 de juny, de deu del matí a set del vespre, i el diumenge 19 de juny, de 10 a 15 h.
  • L’entrada a aquestes explotacions és gratuïta i no cal fer reserva prèvia (tot i que és recomanable en cas que sigueu un grup nombrós).
  • Algunes explotacions també obriran el divendres 17 i la tarda del diumenge 19. Consulteu al web quines són i, en aquest cas, feu reserva prèvia trucant-hi.
  • Les visites duraran una mitja hora, en funció de les activitats que proposa cada explotació.
  • La majoria de cases, després de la visita, oferiran un petit tast amb els productes que elaboren. També comptaran amb una zona de venda. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

19 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

19 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

20 set

II 'Plogging' entre vinyes

El 20 de setembre, coincidint amb la campanya Let's Clean Up Europe!, se celebra el II Plogging entre vinyes,...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto