Cuina peix i closques de les llotges de les Terres de l’Ebre
Bar Nolla
El Bar Nolla, a l’Eixample barceloní, reneix amb el propòsit d’acostar el mar al plat dels seus clients. I és que cada vespre rep el millor peix i les millors closques de les Terres de l’Ebre i ho cuina a la planxa per conservar-ne tot el sabor i les propietats. A la barra de l’establiment, a més, s’hi veuen els productes frescos acabats de pescar, que els clients poden observar i escollir els que els vingui més de gust menjar.
Entre les especialitats del Nolla destaquen les cloïsses, els musclos, les navalles, les tallarines, els ostrons, els sonsos, els rogers i les gambes de sorra, productes d’alta qualitat que poden acompanyar plats elaborats com el bacallà confitat, el tàrtar de tonyina, les cassoles especials d’escamarlanets amb ceba o la sèpia amb mandonguilles. Tot això, acompanyat d’una gran selecció de vins blancs, rosats i negres.
A més a més, si hi aneu cap a les 21 h podreu observar des de primera fila com els porten el peix i el marisc mentre preneu un aperitiu. Sens dubte, un gran espectacle!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia