Abadal ha estat guardonat amb el Premi a la Millor Experiència Enoturística als IV Premis d' Enoturisme de Catalunya 2018. El guardó distingeix Abadal per la seva tasca dinamitzadora del territori i per ser un celler de referència pel seu impuls a iniciatives que vinculen la cultura i l'enoturisme.
Atorgats per la Direcció General de Turisme, els premis reconeixen les millors iniciatives enoturístiques del país i premien aquells projectes que hagin contribuït als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, l'especialització, la innovació i la millora de la competitivitat nacional, estatal i internacional de l'enoturisme.
Amb una tradició familiar en el món vinícola de més de nou segles, Abadal ofereix experiències enoturístiques de proximitat que contribueixen a generar una cultura del vi i apropen el visitant a l'origen de la seva essència. Un conjunt d'activitats qualitatives, fidels i properes al territori, a la vinya i als vins que hi elaboren. Entre totes aquestes destaca l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, una proposta innovadora que aquest 2018 es reafirma ja per tercer any com un referent a la zona i en el sector.
El premi ha estat lliurat per la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, en el marc de la 4a edició de la Nit de l'Enoturisme de Catalunya, celebrada a Castell del Remei (Lleida), i el Celler Abadal ha obtingut el premi en la categoria de Cellers.