Troba la teva recepta

La millor gastronomia del país es reuneix a Gastropirineus

L’Hotel Vall de Núria acull, el 29 i el 30 d’abril, la quarta edició d'aquest esdeveniment, amb la presència d’una vintena de cuiners i professionals de primera línia

Gastropirineus

Gastropirineus

La Vall de Núria posarà el punt final al mes d’abril amb la celebració de la quarta edició de Gastropirineus, els dies 29 i 30, una trobada gastronòmica que reuneix col·lectius, escoles i professionals de la gastronomia i la restauració, per aprofundir en els productes del territori pirinenc i conèixer com els diversos professionals els tracten a la cuina.

Enguany, el programa de les jornades inclou la presència de professionals destacats d’arreu de Catalunya i del sud de França, com Carme Ruscalleda, Núria Bonet, Carles Gaig, Pere Arpa, Jeroni Castell, Marc Agud, Pere Planagumà, Ada Parellada, Joan Pallarès, Martina Puigvert, Víctor Torres, Carles Flinch, Julien Blaya, Francesc Rovira, Toni Sala i Iker Erauzkin. Tots participaran en les diverses activitats de Gastropirineus, com les sessions de cuina en directe i el tradicional Sopar amb Estrelles, en què sis cuiners que sumen sis estrelles Michelin prepararan un menú especial per a tots els assistents al restaurant de l’Hotel Vall de Núria.

Per facilitar l’arribada i l’estada dels assistents a Gastropirineus, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’Hotel Vall de Núria han posat tots els mitjans per acollir les jornades professionals, oferint preus especials en l’accés amb el cremallera de la Vall de Núria, ampliant els horaris del servei i oferint preus especials per als àpats i l’allotjament.

Us podeu inscriure al Sopar amb Estrelles (80 €) i a les jornades professionals (30 € per un dia, i 50 € per als dos dies) al web www.gastropirineus.com.

 

PONÈNCIES I CUINA EN DIRECTE

Durant la primera jornada de Gastropirineus, el 29 d’abril, les ponències i les demostracions de cuina en directe tindran el protagonisme absolut. Després de la ponència inaugural, a càrrec de Carme Ruscalleda, els assistents podran veure com cuinar plats amb formatge i mantega amb DOP Cadí, com fer evolucionar la cuina tradicional, com tractar els productes de proximitat i com gaudir dels millors productes gironins. El punt final de la jornada el posarà el Sopar amb Estrelles, que se celebrarà al restaurant de l’Hotel Vall de Núria.

La segona jornada de Gastropirineus serà el millor moment per descobrir la singularitat gastronòmica d’aquesta zona del país, amb demostracions de cuina a càrrec d’Ada Parellada, Joan Pallarès, Martina Puigvert, Víctor Torres, Carles Flinch, Francesc Rovira, Toni Sala i Iker Erauzkin. En diverses demostracions de cuina, explicaran com fer servir els productes de temporada, com fer cuina d’avantguarda amb productes tradicionals i com cuinen a les fondes de tota la vida, entre d’altres. A més, hi haurà un espai reservat per a dos cuiners del Pirineu, que parlaran de la cuina de muntanya. Tot plegat, per posar el punt final a dues jornades dedicades a la gastronomia del país.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto