Consells de cuina La Vanguardia

La Tapa Solidària recapta 26.000 euros per al Casal d'Infants del Raval

Durant tres mesos, 83 restaurants catalans han donat 0,50 euros per cada venda d'una tapa de la carta

Des de la seva creació, la Tapa Solidària ha recaptat més de 170.000 euros

Des de la seva creació, la Tapa Solidària ha recaptat més de 170.000 euros

El Casal dels Infants i representants dels 83 restaurants participants en la setena edició de la Tapa Solidària han celebrat l'acte de cloenda de la iniciativa al restaurant IMPAR del Sofia Hotel de Barcelona. Durant tres mesos, entre el 5 d'octubre i el 7 de gener, aquests establiments han donat 0,50 euros de la venda d’una tapa concreta de la seva carta a l'associació, acumulant una recaptació de més de 26.000 euros.
 
Com en les edicions anteriors, els ingressos es destinaran al projecte Vincles del Casal dels Infants, un espai maternoinfantil que acompanya 640 mares i els seus fills i filles menors de 3 anys en situació social de vulnerabilitat.

Vincles reforça el lligam maternoinfantil i és un suport per a les famílies durant el procés de criança. Els nens i nenes hi consoliden coneixements i hàbits que els permeten començar l'escola amb una preparació adequada. Les seves mares, sovint dones immigrades sense xarxa de suport, estableixen relacions de confiança entre elles, es familiaritzen amb el seu entorn i reben informació sobre el sistema educatiu i la resta de serveis públics.
 

Més de 50.000 tapes

La directora de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció, Agnès Russiñol, ha posat en valor les sinergies entre el Casal dels Infants i els restaurants involucrats en la Tapa Solidària, mentre que Lluís Prats, representant de Caves Gramona i voluntari del Casal dels Infants, ha celebrat que enguany s'hagin venut més de 50.000 tapes, i ha assegurat que els restaurants participants seguiran innovant la seva proposta en la vuitena edició de la iniciativa.

Des de la seva creació, la Tapa Solidària ha recaptat més de 170.000 euros, contribuint a consolidar el projecte Vincles al barri del Raval de Barcelona; a Sant Roc i Llefià (Badalona), als barris de Fondo, el Raval i Santa Rosa (Santa Coloma de Gramenet) i al municipi de Salt (Girona). Aquesta aportació ha estat possible gràcies a la vuitantena de restaurants que han participat en cada edició de la iniciativa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto