Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Participa al Dia CUINA, bloguer!

Participa en el concurs que hem organitzat amb motiu de la jornada i gaudeix d’activitats exclusives a Manlleu

dia CUINA-plaça Manlleu

dia CUINA-plaça Manlleu

Torna el Dia CUINA i torna el concurs de receptes per a bloguers. Ja ho saps, només cal que siguis un cuinetes i que tinguis un blog propi de cuina. Si és així, no dubtis a participar en el concurs per a bloguers que la revista organitza per segona vegada per celebrar el seu dia, en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, el 21 de setembre.

Només cal que ens facis arribar una recepta que tingui el pernil cuit com a ingredient i especifiquis a quina de les tres categories s’ha d’incloure: recepta creativa, recepta tradicional o recepta saludable. Has d’omplir el formulari que trobaràs a l’apartat ‘concursos’ del nostre web. Cada categoria té un premi diferent, i els 25 autors de les 25 fórmules finalistes gaudiran d’un conjunt d’activitats exclusives durant el Dia CUINA, que tindrà lloc el proper 21 de setembre a Manlleu.

Al guanyador de la recepta creativa li correspondrà un àpat per a dues persones al restaurant Les Cols d’Olot; el guanyador de la fórmula tradicional s’endurà a casa un estri professional de cuina, i el del plat més saludable, una plaça a un dels cursos de cuina que la revista organitza amb l’Escola Bell·Art. Els tres guanyadors també seran obsequiats amb un lot de productes La Selva.

Activitats exclusives per als 25 finalistes
Si participes en el concurs i la teva recepta és una de les 25 finalistes, durant el Dia CUINA viuràs un conjunt d’experiències en exclusiva: una visita a una microcerveseria de la vila, un matí al mercat municipal acompanyat pel cuiner Pep Nogué, una demostració de cuina amb pernil cuit a l’aula del mercat i un dinar al restaurant Sambucus. Un jurat format per professionals gastronòmics triarà els tres guanyadors i els premis es lliuraran el mateix Dia CUINA, a la tarda.

Per poder participar en el concurs, a més d’una recepta amb pernil cuit, cal que estiguis registrat al web Cuina.cat. Recorda, tens temps fins al 10 de setembre.

Dia gastronòmic a Manlleu per a tothom
Si ets més de menjar que de cuinar, el Dia CUINA també t’espera. La Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu és un no parar d’activitats al voltant d’un dels productes més lligats a Osona i d’una beguda que, darrerament, està de moda. Podràs conèixer embotits i cerveses selectes gràcies a la fira d’artesans, on es podran fer tastos, maridatges i aprendre consells de cuina. La fira de cervesa artesana portarà fins a la població els millors elaboradors catalans i estrangers per poder comprovar les diferències entre una i altra manera de preparar la beguda. Si t’agraden els detalls i les subtileses, podràs aprendre a maridar embotits i cava a càrrec dels experts de Pimecava. A més, hi haurà un mercat de productes de proximitat i una matança del porc, una tradició actualment molt restringida. Durant la diada se’n rostiran dues peces i a mitja tarda se’n podrà tastar la carn.

La festa també inclourà diverses activitats i tallers per als més petits. Reserva’t el 21 de setembre per viure un dia gastronòmic al cor de Catalunya.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: