Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Els subscriptors de CUINA descobreixen les cerveses i els atractius gastronòmics de Flandes

Una trentena de subscriptors van poder assistir a un acte exclusiu a La Tèxtil, de Barcelona

Els assistents van tastar cerveses i degustar plats de la cuina flamenca

Els assistents van tastar cerveses i degustar plats de la cuina flamenca

Aquest dimecres, una trentena de subscriptors de CUINA (el màxim que permetia l'aforament) han participat en una activitat exclusiva i gratuïta organitzada conjuntament amb Turisme de Flandes i Brussel·les per tastar tres cerveses de Flandes i degustar alguns dels plats més tradicionals de la cuina flamenca. Tot plegat, a La Tèxtil, a Barcelona, un espai especialitzat en cervesa artesana que els assistents van poder conèixer acompanyats del seu propietari, Brian Blazek, i amb les explicacions del xef Pablo Lagrange.

La Textil

Després de la visita guiada per la fàbrica de cerveses i un tast de dues referències, Judith Càlix, directora de CUINA, i Ángeles Alonso-Misol, responsable de comunicació de l'Oficina de Turisme de Brussel·les i Flandes a Espanya, van donar la benvinguda als subscriptors mentre prenien posicions a taula, a punt per tastar tres cerveses de Flandes (3 Fonteinen Oude Kriek, Westmalle Extra i Gouden Carolus Classic) en una degustació guiada per Albert Martínez, de Lambicus, una botiga especialitzada en cerveses, al Poble-sec de Barcelona.

Una de les cerveses que es van tastar

Durant el tast, a més, el xef de La Tèxtil va servir tres plats que servien d'excusa per assaborir i conèixer els atractius de la gastronomia flamenca. Una proposta que va tenir una gran acollida entre els assistents, que segur que ja tenen ganes de continuar tastant algunes de les més de mil varietats de cerveses que hi ha a Flandes i els plats més icònics de la seva cuina, com la carbonada, el conill amb mostassa i cervesa, les endívies farcides o el Waterzooi, entre moltes altres. 

Un dels plats que es van degustar

Activitats exclusives per a subscriptors

L'activitat per tastar i conèixer les cerveses flamenques estava dirigida exclusivament als subscriptors de CUINA, que van rebre un correu electrònic informant-los de la iniciativa i convidant-los a apuntar-s'hi per ocupar les 30 places disponibles.

Aquest 2023 que aviat començarem, des de CUINA organitzarem més activitats per a subscriptors que permetin conèixer en primera persona la cuina i la gastronomia tant d'aquí com d'arreu del món. Si no voleu perdre l'oportunitat de participar-hi, podeu subscriure-us-hi ara amb un 35% de descompte!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto