Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 13 al 26 de novembre - Tercera edició d'Italia con Gusto

Enguany, hi participen 12 restaurants de Barcelona

Àpat en un dels restaurants participants

Àpat en un dels restaurants participants

Torna Italia con Gusto, a Barcelona, del 13 al 26 de novembre. En aquesta tercera edició del recorregut gastronòmic, hi participen 12 restaurants de la ciutat que ofereixen propostes d'un menú diferent per a cada establiment, amb un preu tancat d'entre 25 € i 35 €, i format per un entrant, un plat principal i postres.

Els restaurants participants en l'edició d'enguany són: Xemei i Bacaro (Vèneto), Menudo Pau, Punta i Bella Italia (Campània), Gravin (Pulla), Rasoterra (vegà), Zaza Cuina i Vi (Emília-Romanya), Le Cucine Mandarosso (Irpina), Raffaelli (Toscana), Le Romane (Laci) i Massimo (Llombardia). Les propostes dels establiments no es basen només en el receptari tradicional i, d'altra banda, fora del menú, els àpats es poden complementar amb una selecció de vins de la regió.

Una part de la recaptació d'aquesta activitat es destinarà al Parc da la Salina di Cervia (Emília-Romanya), que ha estat greument afectat per les inundacions torrencials del passat mes de maig.

Podeu trobar tota la informació d'Italia con Gusto a la web de la Camera Italiana Barcelona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: