Torna Italia con Gusto, a Barcelona, del 13 al 26 de novembre. En aquesta tercera edició del recorregut gastronòmic, hi participen 12 restaurants de la ciutat que ofereixen propostes d'un menú diferent per a cada establiment, amb un preu tancat d'entre 25 € i 35 €, i format per un entrant, un plat principal i postres.
Els restaurants participants en l'edició d'enguany són: Xemei i Bacaro (Vèneto), Menudo Pau, Punta i Bella Italia (Campània), Gravin (Pulla), Rasoterra (vegà), Zaza Cuina i Vi (Emília-Romanya), Le Cucine Mandarosso (Irpina), Raffaelli (Toscana), Le Romane (Laci) i Massimo (Llombardia). Les propostes dels establiments no es basen només en el receptari tradicional i, d'altra banda, fora del menú, els àpats es poden complementar amb una selecció de vins de la regió.
Una part de la recaptació d'aquesta activitat es destinarà al Parc da la Salina di Cervia (Emília-Romanya), que ha estat greument afectat per les inundacions torrencials del passat mes de maig.
Podeu trobar tota la informació d'Italia con Gusto a la web de la Camera Italiana Barcelona.