Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 i 4 de setembre - Cap de setmana de verema a Albet i Noya

Una paella popular, una passejada gurmet amb Caram Caram i els tradicionals pícnics de verema en seran els protagonistes

El pícnic entre vinyes és una de les activitats que proposa Albet i Noya

El pícnic entre vinyes és una de les activitats que proposa Albet i Noya

Albet i Noya, a Sant Pau d’Ordal, ha preparat un seguit d’actes per poder viure el Penedès, els seus vins i la seva gastronomia de la millor manera possible i per celebrar la Festa de la Verema, el cap de setmana del 3 i el 4 de setembre.

La festa començarà el dissabte 3 amb una caminada gastronòmica per la finca de Can Milà de la Roca, d’on surten vins tan emblemàtics com el 3 Macabeus, el Fanio o la Milana. La passejada, organitzada conjuntament amb Caram Caram, està pensada per ser una experiència enogastronòmica que permet descobrir productes singulars de Subirats en diferents vinyes del recorregut.

És una excursió de poc més de 5 quilòmetres adreçada a tots els públics. El preu és de 40 € per persona (menors d’edat, gratuït) i té una durada aproximada de 3 hores.

Acabada la caminada, hi haurà la possibilitat de participar en la primera Paella Popular de Verema a Albet i Noya. A partir de les 13 h hi haurà música en viu al celler i es cuinarà, en directe, una paella feta amb productes de proximitat a càrrec de la sommelier i xef Aina Martín. El preu del dinar és de 40 € i inclou el vi, concert i dinar amb amanida, paella i postres. Hi haurà l’opció de paella vegana. 

Pícnic al teu aire

El diumenge 4 tindrà lloc una nova edició del Pícnic de Verema. En aquest cas, des del celler es proposen vuit espais diferents de la finca (alguns entre vinyes i d’altres dins del celler) on es podrà fer un pícnic amb amics o familiars. Els visitants rebran una bossa de pícnic en arribar al celler i un mapa que els permetrà trobar l’espai escollit de la finca. Durant el matí, un sommelier del celler els visitarà per explicar els vins i resoldre qualsevol tipus de dubte sobre la verema. En aquest cas, l’activitat té un preu de 22 euros per persona. 

Les reserves es poden fer a www.albetinoya.cat/shop i les places són limitades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: