La pràctica del ioga entre vinyes, un taller creatiu d’art floral que permet conèixer la flora de la finca i el plaer d’assaborir dolços amb vins. Aquestes són les tres propostes d’enoturisme per aquesta primavera que presenta el celler Bouquet d'Alella, dins la seva idea de fer activitats innovadores i adaptades a cada estació de l’any. Les tres propostes vinculen el vi amb el benestar, l’entorn, la creativitat i les sensacions.
Aquestes novetats s’afegeixen al programa d’activitats que el celler alellenc proposa per viure l’enoturisme qualsevol dia de l’any, com ara el maridatge de vins i formatges o els ja consolidats pícnics i esmorzars entre vinyes.
Les tres noves propostes d’enoturisme del celler alellenc, que tenen les places limitades i requereixen fer-ne la reserva prèvia, són:
- Ioga entre vinyes: 9 d’abril, 10 h. Una sessió de Movico Ioga, àssanes i meditació entre vinyes dirigida per una iogui titulada per connectar amb la natura i despertar els sentits, i recarregar-se d’energia. Inclou una copa de vi i té una durada d’una hora i mitja. El preu de l’activitat és de 20 euros per persona.
- Dolç maridatge: 16 d’abril, 10 h. Es presentaran pautes per conèixer les millors combinacions de sabors i com es pot gaudir al màxim de la selecció dolça entre quatre tipus de pastissos artesanals i quatre vins Bouquet d’Alella. L’activitat té una durada de dues hores. El preu per persona és de 35 euros.
- Flors i Vi: 30 d’abril. Bloom Bloom BCN i el celler Bouquet d’Alella s’uneixen per oferir una experiència entre natura. L’activitat s’inicia amb una copa de benvinguda: un còctel floral preparat a partir del vi escumós Bouquet d’Alella. Continua amb una passejada per les vinyes que envolten la masia, per conèixer la flora autòctona del Maresme, i la visita al celler. Un tast de vins dirigit acompanyarà el taller d’art floral conduït per Bloom Bloom, on s’aprendrà a crear una diadema de flors preservades. Es treballarà amb flors i plantes, tant preservades com seques, que mantenen una aparença fresca durant molt de temps: hortènsies, eucaliptus, panícula, lli, blat i roses. El preu del taller és de 65 euros per persona.
Bar de vins a l’aire lliure
D’altra banda, també està obert al públic el Wine Bar Bouquet d’Alella, al pati del davant de la Masia del segle XV que dona cabuda al celler. Es tracta d’un indret singular, entre vinyes i amb vistes al poble d’Alella i al mar Mediterrani, on es pot gaudir dels vins ecològics de la marca a només quinze quilòmetres de la Ciutat Comtal.