Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Gastroboqueria torna a encendre els fogons

Són tallers de cuina mensuals amb xefs de renom i comerciants del mercat barceloní, que presenten alguns dels seus productes i en fan propostes culinàries

La Boqueria

La Boqueria

Després del tancament de les activitats del 180 aniversari del mercat, l’Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria n’inicia de noves, que es continuaran desenvolupant a l’Espai Boqueria i estaran relacionades amb el producte, l’alimentació, la cuina, la gastronomia i la cultura. La primera a posar-se en marxa és Gastroboqueria, una sèrie de tallers mensuals de cuina amb xefs de renom, per una banda, i comerciants del mercat, per l’altra, que presenten alguns dels seus productes i en fan propostes de cuina. Els primers tallers van tenir lloc al març, un amb el xef Carles Gaig i l’altre amb Rosa Gabaldà i el xef Aníbal Bonino (Menuts Rosa). Els tallers del mes d'abril els protagonitzaran el xef David Andrés (Via Veneto), el dissabte 17 d'abril, i Maria Dolores Oliveros (El Naranjito de la Boqueria), el dia 22.

En l’apartat dels xefs, la programació del calendari de tallers és la següent:

  • David Andrés (Via Veneto), 17 d’abril
  • Ada Parellada (Semproniana), 22 de maig
  • Raúl Balam (Moments), 19 de juny
  • Marco Lecis (Bacaro), 18 de setembre
  • Paolo Casagrande (Lasarte), 23 d’octubre
  • Arnau Muñío (Direkte Boqueria), 20 de novembre

En l’apartat dels comerciants, el calendari previst és:

  • Maria Dolores Oliveros (El Naranjito de la Boqueria), 22 d’abril
  • Montserrat Homs (La Moianesa), 20 de maig
  • Imma Roquet i Francesc Esteve (Olives Francesc), 17 de juny
  • Jaume i Lluïsa Ripoll (Peix Ripoll Estera), 16 de setembre
  • Rosa Millán (Fruites Morilla), 21 d’octubre
  • Josep Capdevila (Avinova), 16 de desembre

Ateses les circumstàncies actuals, la nova tongada d’activitats es realitzarà en ‘streaming’ a través del canal de YouTube El Mercat de la Boqueria, però amb la voluntat que, quan sigui possible, tornin a ser presencials. No obstant això, quan arribi aquest moment es continuaran emetent també en ‘streaming’, ja que s’ha valorat com a molt positiva l’experiència digital, iniciada l’any passat per poder dur a terme les activitats del programa d’aniversari del mercat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: