Arriba Nadal. Un Nadal diferent, marcat per la pandèmia, que ens obligarà a canviar les nostres tradicions. Un Nadal que passarem en família, cuidant-nos i cuidant els que més estimem. Per això, ja està disponible als quioscos el nostre especial d’hivern del CUINA. Una revista carregada de receptes, propostes i curiositats per a un #Nadal km0.
Què hi trobareu? Doncs, d’entrada, sabreu com passaran les festes alguns dels nostres lectors. El fotògraf Enrique Marco els ha acompanyat en una celebració per endavant i ens han explicat, fil per randa, les receptes que cuinaran: uns canelons amb porc ral amb 'foie' i beixamel de ceps, o un arròs carnaroli amb ceps i formatge Ceretani Cheddar. A més, Gemma Clofent ens ensenya a cuinar unes quantes postres nadalenques.
Serà un Nadal diferent i, precisament per això, també us proposem unes quantes receptes més lleugeres, plats vegetarians per descansar dels excessos o, qui ho sap, passar unes festes sense excessos. Preferiu cuinar un bon plat de peix? Hi trobareu receptes marineres amb peixos mediterranis com el calamar o el gall de Sant Pere, entre d’altres.
A més, acompanyem Carme Ruscalleda a comprar el rebost del Nadal, Mar Calpena ens ensenya a fer uns còctels d’autor i descobrirem el decàleg saludable per al 2021.
En voleu més? Passem 24 hores als racons més bons d’Andorra, conversem amb el xef pastisser Eric Ortuño, de l’Atelier de Barcelona. I també tastem les propostes 'take-away' més suculentes de Barcelona i rodalia.
Tot això, i molt més, ho trobareu al CUINA de desembre - gener. Una revista que ja està disponible als quioscos i als supermercats Bonpreu i Esclat. Voleu rebre-la a casa? Us hi podeu subscriure aquí.