Itàlia amb Gust és una iniciativa de la Cambra Italiana de Barcelona que se celebra del 13 al 26 de setembre i que vol donar a conèixer la cuina regional italiana de caràcter de les zones de la Toscana i el Vèneto i de les illes de Sicília i Sardenya. Un recorregut gastronòmic obert al públic en el qual participen quatre restaurants, amb un menú gastronòmic propi que representa la seva regió d'origen: Baccaro (Vèneto), Galu (Sicília), Can Sardi (Sardenya) i Raffaelli (Toscana).
Vins regionals
Els restaurants participants ofereixen als seus restaurants un menú de degustació a preu tancat (que varia entre els 35 € i els 55 €) amb l'opció de gaudir per separat dels plats inclosos. L'oferta es complementa amb una selecció interessant de vins regionals. S'aconsella fer reserva prèvia directament al restaurant en els horaris en què està obert. Els menús són per dinar o per sopar, indistintament, segons els horaris d'obertura de cada establiment participant.