Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Itàlia amb Gust, un recorregut gastronòmic per Sicília, el Vèneto, Sardenya i la Toscana

Fins al 26 de setembre, quatre restaurants de Barcelona ofereixen un tast de la cuina regional italiana amb caràcter

Restaurant Can Sardi

Restaurant Can Sardi Alex Froloff

Itàlia amb Gust és una iniciativa de la Cambra Italiana de Barcelona que se celebra del 13 al 26 de setembre i que vol donar a conèixer la cuina regional italiana de caràcter de les zones de la Toscana i el Vèneto i de les illes de Sicília i Sardenya. Un recorregut gastronòmic obert al públic en el qual participen quatre restaurants, amb un menú gastronòmic propi que representa la seva regió d'origen: Baccaro (Vèneto), Galu (Sicília), Can Sardi (Sardenya) i Raffaelli (Toscana).

Vins regionals

Els restaurants participants ofereixen als seus restaurants un menú de degustació a preu tancat (que varia entre els 35 € i els 55 €) amb l'opció de gaudir per separat dels plats inclosos. L'oferta es complementa amb una selecció interessant de vins regionals. S'aconsella fer reserva prèvia directament al restaurant en els horaris en què està obert. Els menús són per dinar o per sopar, indistintament, segons els horaris d'obertura de cada establiment  participant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: