Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 13 al 19 d'octubre

CUINA.CAT

10/10/2025

No sabeu què cuinar? No patiu, l'equip de CUINA us porta una selecció d'àpats per preparar durant la setmana. Un conjunt de receptes per llepar-se'n els dits!

01 'Wontons' cruixents farcits d'espinacs i carxofes

'Wontons' cruixents farcits d'espinacs i carxofes

Dilluns

  • Primer: 'Wontons' cruixents farcits d'espinacs i carxofes
  • Segon: Lluç al forn amb moniato i bolets
  • Postres: Taronges confitades banyades amb dues xocolates

 

02 Ous remenats amb bolets i ceba tendra

Ous remenats amb bolets i ceba tendra

Dimarts

  • Primer: Crema de pèsols i espàrrecs silvestres
  • Segon: Ous remenats amb bolets i ceba tendra
  • Postres: Galetes de llimona
03 Tiramisú

Tiramisú

Dimecres

  • Primer: Arròs caldós amb conill i carxofes
  • Postres: Tiramisú
04 Sopa de bolets

Sopa de bolets Enrique Marco

Dijous

  • Primer: Sopa de bolets
  • Segon: Esqueixada de bacallà amb all i olives negres
  • Postres: Pasta de fruites de gerds i violeta
05 Costelles de porc confitades amb puré de moniato

Costelles de porc confitades amb puré de moniato

Divendres

  • Primer: Amanida de tardor
  • Segon: Costelles de porc confitades amb puré de moniato
  • Postres: Triangles de pasta fil·lo amb mató i codony
06 Quesada pasiega

Quesada pasiega Gemma Clofent

Dissabte

  • Primer: 'Rigatoni' amb sípia i trompetes de la mort
  • Postres: Quesada pasiega
07 Carn estofada amb patates i herbes aromàtiques

Carn estofada amb patates i herbes aromàtiques Becky Lawton

Diumenge

  • Primer: Carn estofada amb patates i herbes aromàtiques
  • Postres: Préssecs amb vi amb salsa de iogurt i xocolata blanca

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
294CUINA Portada

TOCATS PEL BOLET!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Pere Arpa

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: