Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 20 al 26 d'octubre

CUINA.CAT

17/10/2025

No sabeu què cuinar? No patiu, l'equip de CUINA us porta una selecció d'àpats per preparar durant la setmana. Un conjunt de receptes per llepar-se'n els dits!

01 Brunyols de l'Empordà

Brunyols de l'Empordà Becky Lawton

Dilluns

02 Ànec amb curri vermell

Ànec amb curri vermell Becky Lawton

Dimarts

  • Primer: Sopa ràpida d'all, torrada i gratinada
  • Segon: Ànec amb curri vermell
  • Postres: 'Leicaj', coca de mel
03 Mel i tofu

Mel i tofu Becky Lawton

Dimecres

  • Primer: Carpaccio de ceps amb formatge Petit Neu del Cadí
  • Segon: Empanades de vedella
  • Postres: Mel i tofu
04 Sípia amb pèsols i mandonguilles

Sípia amb pèsols i mandonguilles Enrique Marco

Dijous

  • Primer: Amanida de poma i gorgonzola
  • Segon: Sípia amb pèsols i mandonguilles
  • Postres: Roques suïsses d'ametlla caramel·litzada
05 Ous ferrats amb patates i pernil

Ous ferrats amb patates i pernil

Divendres

  • Primer: Ous ferrats amb patates i pernil
  • Segon: Trossets d'alvocat cruixents
  • Postres: Crema de xocolata i canyella
06 Polenta amb estofat de senglar

Polenta amb estofat de senglar Becky Lawton

Dissabte

  • Segon: Polenta amb estofat de senglar
  • Postres: Trufes de xocolata i préssec
07 'Tacos' de calamar

'Tacos' de calamar Becky Lawton

Diumenge

  • Primer: Sopa de llenegues amb galets, tofu i miso
  • Segon: 'Tacos' de calamar
  • Postres: Smoothie de kiwi i poma

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
294CUINA Portada

TOCATS PEL BOLET!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Pere Arpa

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: