Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Menú de la setmana 23 de maig - 29 de maig

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

20/05/2022

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

01 Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d''umeboshi' / Becky Lawton

Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d''umeboshi' / Becky Lawton Becky Lawton

Dilluns

  • Primer: Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d''umeboshi'
  • Segon: Conill amb salsa i puré de pastanaga
  • Postres: Pasta cigarrette farcida de massapà
02 Escuma de crema cremada amb tulipes de pasta fil·lo

Escuma de crema cremada amb tulipes de pasta fil·lo Gemma Clofent

Dimarts

  • Primer: Pasta curta amb salsa de brou de carn, foie gras i bolets
  • Segon: Xili amb carn
  • Postres: Escuma de crema cremada amb tulipes de pasta fil·lo
03 pasta de full

pasta de full Gemma Clofent

Dimecres

  • Primer: Salmorejo
  • Segon: Gotet amb brandada de bacallà i pipes caramel·litzades
  • Postres: Pasta de full amb cabell d'àngel
04 Sopa freda de meló amb iogurt grec

Sopa freda de meló amb iogurt grec

Dijous

  • Primer: Ous de guatlla sobre xampinyons farcits d’arròs
  • Segon: Vedella freda amb salsa de tonyina
  • Postres: Sopa freda de meló i iogurt
05 Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie-gras i salsa de tòfona

Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie-gras i salsa de tòfona

Divendres

  • Primer: Sopa freda de tomàquet amb ceba, col i plàtan
  • Segon: Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie gras i salsa de tòfona
  • Postres: Pa de pessic tebi de xocolata amb almívar de gerds
06 'Nems' vegans d'hortalisses i tofu cruixent

'Nems' vegans d'hortalisses i tofu cruixent Becky Lawton

Dissabte

  • Primer: 'Nems' vegans d'hortalisses i tofu cruixent 
  • Segon: Tagín de pollastre
  • Postres: Sopeta de festucs i menta amb cremós de xocolata negra
07 Maduixes amb vellut de maduixa i menta

Maduixes amb vellut de maduixa i menta

Diumenge

  • Primer: 'Zoodles' de carbassó, pastanaga i remolatxa amb pesto de ruca i tomàquets secs 
  • Segon: Samoses de pollastre i porros
  • Postres: Maduixes amb vellut de maduixa i menta

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto