Consells de cuina La Vanguardia

Torna el concurs de receptes per a bloguers del Dia CUINA

Envieu a redaccio@cuina.cat el vostre plat amb llonganissa

Durant la diada es rosteixen dues peces de porc

Durant la diada es rosteixen dues peces de porc

Ja és tota una tradició entre els bloguers gastronòmics, i, fidels a la nostra cita, obrim la convocatòria per participar en el concurs de receptes per a bloguers que CUINA organitza en el marc de Porc i Cervesa. Fira Gastronòmica, de Manlleu, que tindrà lloc el 23 de setembre. Per participar en el concurs, només cal que ens feu arribar una recepta que tingui la llonganissa com a ingredient (parlem de llonganissa com s'entén a la IGP Llonganissa de Vic, l'àrea que comprèn Manlleu; en altres zones s'anomena 'llonganissa seca', 'xolís', etc.). Podeu fer plats de tota la vida, ben originals i saludables. El concurs ja és obert i el termini per participar-hi s’acaba el 15 de setembre. Ens podeu enviar les vostres receptes a redaccio@cuina.cat

L'equip del CUINA triarem les receptes finalistes i, entre aquestes, un jurat qualificat n’escollirà les tres guanyadores, una per cada categoria: cuina creativa, cuina tradicional i cuina saludable. Els finalistes estaran convidats a passar el dia a Manlleu amb activitats exclusives per a ells, que inclouen una visita guiada a la granja Les Basses i un àpat al restaurant Sambucus. A la tarda, durant els actes de Porc i Cervesa. Festa Gastronòmica, que se celebraran a la plaça Fra Bernadí (la plaça gran de Manlleu), es donaran a conèixer els tres guanyadors i es farà el lliurament de premis.

El premi de la categoria 'Recepta creativa/original' consisteix en un àpat per a dues persones a La Porca, a Barcelona.

El premi a la categoria 'Recepta d’estil tradicional' és un un lot de llonganissa cedit per Casa Sendra.

El premi de la categoria 'Recepta saludable' és un lot de cerveses artesanes.
 

Dia gastronòmic a Manlleu

Si sou més de menjar que de cuinar, el Dia CUINA també us espera. La festa Porc i Cervesa. Fira Gastronòmica de Manlleu és un no parar d’activitats al voltant d’un dels productes més lligats a Osona i d’una beguda que, darrerament, està de moda. Podreu conèixer embotits i cerveses selectes gràcies a la fira d’artesans, on es podran fer tastos, maridatges i aprendre consells de cuina. A més, hi haurà un mercat de productes de proximitat i una matança del porc, una tradició actualment molt restringida. Durant la diada se'n rostiran dues peces i a mitja tarda se’n podrà tastar la carn. 

Com a novetat, enguany el Dia CUINA serà el marc en què tindrà lloc el Primer Concurs de Llonganissa Tradicional de Catalunya per escollir quina és la millor del país.

 

Finalistes

Ja tenim els finalistes del Concurs de Receptes per a Bloguers del dia CUINA. Els bloguers finalistes són:

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto