Troba la teva recepta

Tota la CUINA del 2019 us espera al quiosc!

Arriba 'Tota la Gastronomia del 2019', la revista imprescindible per saber tot el que ha passat aquest any i el que serà tendència l’any vinent

'Tota la Gastronomia del 2019'

'Tota la Gastronomia del 2019'

Quan s’acaba l’any, és l’hora de fer balanç, i la veritat és que, des del punt de vista gastronòmic, aquest 2018 ha estat carregat de notícies importants. Però també ens agrada mirar al futur i pensar què ens espera, el 2019, als 'foodies' i els gurmets catalans.

Tot això ho trobareu a l’especial 'Tota la Gastronomia del 2019' que l’equip de la revista CUINA, amb la col·laboració de periodistes i experts de prestigi reconegut en el món de la gastronomia, hem preparat per explicar-vos què ha passat, però sobretot anticipar què passarà l’any vinent.

El que ens espera

Quins vins beurem? Quins esdeveniments gastronòmics no ens podem perdre? Quins i quines xefs destacaran? Quins restaurants obriran les portes? Tot això, i molt més, ho trobareu classificat en dinou rànquings que anticipen les novetats principals que ens esperen, i un de propina per estar a l’última.

'Tota la Gastronomia del 2019', és una publicació imprescindible per als amants de la cuina, que ja podeu trobar als quioscos, i que ha comptat amb noms propis com:

  • Dan Barber: El xef que vol revolucionar la manera de produir  els aliments per garantir un futur sostenible.
  • Ferran Adrià: El 2019, Adrià serà l’editor convidat d’un número molt especial de la revista CUINA i protagonitzarà el retorn d’El Bulli a cala Montjoi.
  • José Pizarro: El xef extremeny que triomfa a Londres i que acaba de publicar un llibre dedicat a la cuina catalana.
  • Opinió: Com veuen l’any que comença periodistes, sommeliers i gastrònoms reconeguts, com Philippe Regol, Paula Molés, Àngel Garcia Petit i Pep Palau?

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto