Quan s’acaba l’any, és l’hora de fer balanç, i la veritat és que, des del punt de vista gastronòmic, aquest 2018 ha estat carregat de notícies importants. Però també ens agrada mirar al futur i pensar què ens espera, el 2019, als 'foodies' i els gurmets catalans.
Tot això ho trobareu a l’especial 'Tota la Gastronomia del 2019' que l’equip de la revista CUINA, amb la col·laboració de periodistes i experts de prestigi reconegut en el món de la gastronomia, hem preparat per explicar-vos què ha passat, però sobretot anticipar què passarà l’any vinent.
El que ens espera
Quins vins beurem? Quins esdeveniments gastronòmics no ens podem perdre? Quins i quines xefs destacaran? Quins restaurants obriran les portes? Tot això, i molt més, ho trobareu classificat en dinou rànquings que anticipen les novetats principals que ens esperen, i un de propina per estar a l’última.
'Tota la Gastronomia del 2019', és una publicació imprescindible per als amants de la cuina, que ja podeu trobar als quioscos, i que ha comptat amb noms propis com:
- Dan Barber: El xef que vol revolucionar la manera de produir els aliments per garantir un futur sostenible.
- Ferran Adrià: El 2019, Adrià serà l’editor convidat d’un número molt especial de la revista CUINA i protagonitzarà el retorn d’El Bulli a cala Montjoi.
- José Pizarro: El xef extremeny que triomfa a Londres i que acaba de publicar un llibre dedicat a la cuina catalana.
- Opinió: Com veuen l’any que comença periodistes, sommeliers i gastrònoms reconeguts, com Philippe Regol, Paula Molés, Àngel Garcia Petit i Pep Palau?