Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 14 al 24 d'octubre - Passeig de Gourmets a Barcelona

Una ruta de platets, menús de degustació, sopars a quatre mans i experiències gurmet a preus populars i per a tots els públics

Passeig de Gourmets

Passeig de Gourmets Mahala Nuuk

El festival Passeig de Gourmets, impulsat per l’Associació del Passeig de Gràcia, torna del 14 al 24 d’octubre a Barcelona perquè els amants de la gastronomia puguin descobrir les tendències culinàries del passeig a preus especials durant deu dies. El passeig de Gràcia, l’eix amb més estrelles Michelin d’Espanya, reuneix de nou els seus xefs per encendre els fogons i celebrar una edició en què brilli l’oferta culinària de la zona. Martín Berasategui, Carme Ruscalleda o Nandu Jubany són alguns dels xefs d’aquesta edició, que destaca per les ganes i la il·lusió de tornar a gaudir als restaurants.

Les activitats previstes

  • La Ruta de Platets, per 7 €, ofereix diferents propostes amb cervesa Estrella Damm o cava Juvé & Camps inclosos. El platet, que no tapa, és una mitja ració més abundant que de costum i que permet al comensal gaudir de tots els sabors en diverses mossegades.
  • Els Menús de Degustació, per 50 €, ofereixen una experiència més àmplia per gaudir a la taula, incloent-hi cervesa Estrella Damm. Com a novetat aquest any, per 15 € més, es podrà realitzar el mateix menú amb una proposta de maridatge exclusiva signada per la DO Cava. Una proposta que posa en valor el ritual d’un menú de degustació de principi a fi amb una selecció de caves que destaquen i intensifiquen les creacions dels xefs, demostrant la seva gran versatilitat a la taula.
  • Les Nits a Quatre Mans també tornen. Es tracta de celebracions exclusives en què els xefs del passeig de Gràcia conviden altres amics xefs a cuinar junts en una nit única. Aquesta activitat és la més especial, ja que només succeeix durant una nit concreta.

Tallers, classes i xerrades

Per la seva part, les Experiències Gourmet són les activitats gratuïtes o de pagament que ofereixen els establiments per divulgar la gastronomia des d’un punt de vista cultural. Es tracta de classes, xerrades, tallers i concursos que obren les portes dels restaurants per conèixer-los des de dins. Entre les activitats, destaquen els tallers de cocteleria i els concursos a l’estil Masterchef, entre d’altres.

Totes les activitats, horaris, adreces i propostes es podran consultar a partir de l’1 d’octubre a www.passeigdegourmets.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: