Arriba la 7a edició de Cooking Films, una iniciativa del Festival Internacional de Cinema de Menorca que vol celebrar, del 2 al 5 de juny, a Menorca una fira amb les arrels gastronòmiques, el patrimoni alimentari i la figura dels cuiners com a eixos de la programació de curts i llargs. Aquesta edició arrencarà el 2 de juny al jaciment prehistòric de Torralba d'en Salort, un espai singular que acollirà per primer cop una projecció de cinema, acompanyada d'un tast de vins a càrrec del restaurador Joan Canals, d'Ulisses Menorca.
Menjar i veure
El plat fort del Cooking Films 2022 seran quatre sessions al vespre en reconeguts restaurants de l'illa, que obren les seves portes al certamen amb sopars únics, acompanyats de projeccions de títols vinculats a la gastronomia. El producte local menorquí serà el protagonista absolut del seu menú i de les degustacions del certamen.
- La comèdia d'autor El brindis, dirigida per Laurent Tirard, es podrà veure al restaurant Mon.
- La producció danesa Un bocado exquisito, de Christoffer Boe, es podrà veure al restaurant Es Tast de na Sílvia.
- Delicioso, el drama culinari d'Eric Besnard ambientat en la Revolució Francesa, es projectarà a La cocina de Cristine de Maó.
- I l'última pel·lícula de Benito Zambrano, Pan de limón con semillas de amapola, posarà el punt final al Cooking Films 2022 el diumenge 5 de juny al restaurant Biniarroca.