El celler Bàrbara Forés de Gandesa (Terra Alta) ha preparat una activitat enoturística per al pont de la Puríssima, 'Tast de tardor', que combina història, paisatge i vins. Emmarcada en els espais de la batalla de l'Ebre, l'activitat consisteix en una pujada a la serra de Pàndols per entendre què va passar en aquesta zona l’estiu de 1938, alhora que es pot observar el paisatge de la Terra Alta i més enllà. D'aquesta manera, es podrà descobrir l'orografia del terreny i gaudir del paisatge, del mosaic de conreus mediterranis que caracteritza la comarca. A continuació, es farà un passeig per l'Obaga de Tomaset, la finca que acull la varietat recuperada 'morenillo', amb la qual el celler elabora els vins El Templari i En Moviment Ancestral. Finalment, hi haurà una visita a les instal·lacions del celler i un tast de cinc vins i un oli d’oliva verge extra.
Data: 4, 5, 6 i 7 de desembre de 2021
Hora: 10 h (durada: 4 hores)
Lloc de trobada: Àrea Recreativa de la Fonteta. És necessari vehicle propi.
Preu: 22 € / persona. Les places són limitades i es poden fer les inscripcions al web.