Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Fins al 15 de febrer - Exposició 'Ser vinya', de Josep Guinovart, al celler Jean Leon

Coincidint amb el llançament del Vinya La Scala Cabernet Sauvignon Gran Reserva 2015

Jean Leon La Scala Guinovart

Jean Leon La Scala Guinovart

Jean Leon i Josep Guinovart units en una simbiosi perfecta entre el vi i l’art. El celler del Penedès acull, fins al 15 de febrer, l’exposició ‘Ser vinya’ del pintor, escultor i gravador barceloní. L’exposició consta de vuit obres dedicades al món del vi i la vinya seleccionades per Maria Guinovart –presidenta de la Fundació Espai Guinovart d’Agramunt i filla de l’artista– i Mireia Torres –directora de Jean Leon. Entre aquestes obres, trobem la reproducció del quadre de grans dimensions ‘Els ceps i la nit’, que vesteix la nova anyada del vi icona de Jean Leon.

Una vinya plena d’​art

Precisament, la mostra s’ha fet coincidir amb el llançament del vi Jean Leon Vinya La Scala Cabernet Sauvignon Gran Reserva 2015, que té com a etiqueta aquesta peça de Guinovart que evoca una vinya vella en tota la seva esplendor, embolcallada dels blaus profunds d’una nit de lluna plena.

JEAN LEON QuadreGuinovart

Jean Leon Vinya La Scala és, per tant, la simbiosi màxima entre el vi i l’art. Un conjunt harmoniós tant per fora com per dins. Un vi de petita producció, que ha anat evolucionant al llarg dels anys pel que fa a la vinificació. L’anyada 2015 va ser seca i amb temperatures fredes durant les nits del període de maduració. El resultat és “un vi molt expressiu, amb notes de garriga, d’herba seca mediterrània, notes especiades i tocs de pruna i cirera. En boca, és llaminer i voluptuós, amb uns tanins elegants i una bona acidesa, i amb una gran capacitat d’envelliment”. El preu recomanat és de 40,25 euros.

Visita al celler

L’exposició ‘Ser vinya’ es podrà veure a Jean Leon fins al 15 de febrer de 2022, com a part de la visita del celler, situat al municipi de Torrelavit, de dilluns a divendres, de 10 a 18 h; i els dissabtes, diumenges i festius, de 10 a 15 h. Es recomana fer reserva prèvia de la visita enviant un correu electrònic a visitas@jeanleon.com o trucant al 938 177 690.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: