Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Campanya del Peix Blau Ganxó 2018

Platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols

Platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols FOTO Visit Guíxols

El 18 de maig comença una de les jornades gastronòmiques més arrelades de la Costa Brava, dedicada al peix blau que es pesca a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). A més de les diverses activitats que s’organitzen per donar a conèixer les virtuts del peix, tindreu l’oportunitat de tastar les receptes que preparen diversos restaurants ganxons i que han ideat especialment per a l’ocasió.

La cuina del Peix Blau Ganxó és una cuina de quilòmetre zero i amb vocació slow food, i aquesta campanya ajuda a donar a conèixer una cuina honesta, que parteix del territori, reivindica la cultura i la tradició marinera de la ciutat i expressa la creativitat dels cuiners.

MÉS INFORMACIÓ

www.guixols.cat

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto