Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena escoltar. Cada estiu, podem descobrir-les de primera mà, acompanyades de bona gastronomia. L’activitat Capvespres a Món Sant Benet que s’estrena l’11 de juliol, inclou una visita especial a través d’escenografies de la cuinera de la família Casas i un sopar a l’aire lliure amb receptes recuperades de l’època medieval. Abans de la visita, podrem gaudir de la màgia del capvespre gràcies a un sopar a la fresca amb vista al monestir. També es podran tastar elaboracions inspirades en els productes de l’hort cultivats pels monjos fa segles i en les receptes burgeses de la primeria del segle xx. A les 22 h, es donarà pas a la visita nocturna, un recorregut per la història de les olors i els gustos de Sant Benet i una descoberta dels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret. Aquesta activitat tindrà lloc dos cops per setmana: els dimecres i divendres de juliol, i els dijous i divendres d’agost.