Consells de cuina La Vanguardia

Receptes

Ràpida i senzilla

Fals risotto de bacallà

Per Suquet de l'Almirall

30 minuts

Ràpida i senzilla

Sandvitx de porro i parmesà

Per Food Photos / Cristina Rivarola

Ràpida i senzilla

Guacamole Oaxaca

Per Joan Bagur (Oaxaca)

20 minuts

Ràpida i senzilla

Fideuà

Per Chez Silvia i Caldo Aneto

Ràpida i senzilla

Escabetx de salmó

Per Food Photos / Cristina Rivarola

Ràpida i senzilla

Guacamole

Per Miquel Àngel Roque

10 minuts

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto