Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Classe Magistral amb el xef Xavier Franco

El xef Xavier Franco

El xef Xavier Franco FOTO Le Creuset

L'empresa d'estris de cuina Le Creuset i Yurbban Passage Hotel & Spa estrenen l'espai gastronòmic 'Kitchen Lab' amb una classe magistral de Xavier Franco, xef amb estrella Michelin dels restaurants Saüc i Les Magnòlies. Actualment és assessor gastronòmic del restaurant 'd'Aprop', que està dins del Yurbban Passage Hotel. El taller va de 18 a 21:30 h i inclou, a banda de la classe magistral, una recopilació de receptes per elaborar a casa, una degustació dels plats, trucs i consells del xef i un obsequi per cortesia de Le Creuset. Aquests són els plats que s'hi preparen:
-Cocotte de verdures i herbes
-Ous en cocotte amb bolets i llonganissa
-Arròs torrat de peix amb papada curada, escamarlanets, allioli i herbes marines
-Fondant calenta de xocolata negra amb préssecs rostits

PREU
59 €

MÉS INFORMACIÓ

www.lecreuset.es/talleres-de-cocina

Yurbban Passage Hotel & Spa

Carrer Trafalgar, 26

08010 Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: