Troba la teva recepta

Aliments que t’ajudaran a cuidar-te

Els aires condicionats a l'estiu i el fred a l'hivern ens poden jugar males passades i val la pena que ens cuidem. Per això et recomanem els millor aliments per fer-ho

Els tomàquets són un aliment versàtil i molt saludable

Els tomàquets són un aliment versàtil i molt saludable

A l'estiu i a l'hivern és quan els refredats i el malestar són més recurrents, per això és imprescindible mantenir les nostres defenses en bona forma. Per cuidar-se, el millor és mantenir una dieta alta en vitamines i minerals, i en això ens poden ajudar diversos aliments, com els que expliquem a continuació:

  • Bròquil: la verdura és sempre un element essencial en la nostra dieta, durant tot l’any, però si voleu aprofitar els beneficis d’una gran verdura de temporada, aposteu pel bròquil. Conté antioxidants, com les vitamines C i E, i ajuda el nostre sistema immunològic. A les botigues Ametller Origen trobareu aquesta verdura provinent de conreus del Mediterrani, natural i de temporada.
  • Fruita seca: nous, avellanes i ametlles són la millor opció per cuidar el cor i ajuden a regular el colesterol. També són font de calci, tot i que contenen greix. A la tardor, les castanyes també són una aposta ideal, i justament són menys greixoses.
  • Tomàquet: la fruita-hortalissa que no pot faltar mai a la nostra cuina. Amb unes propietats antioxidants que provenen del licopè i del seu alt contingut en vitamines C i E, és un gran ajudant per mantenir les defenses a punt . A més, amb l’àmplia varietat de tomàquets d’Ametller Origen podreu gaudir del sabor més autèntic d’aquesta fruita.
  • Taronja: sens dubte és la fruita més típica de l’hivern, així com les mandarines. És un aliment especialment indicat per activar el nostre organisme i és ric en vitamina C. A l'estiu, podem optar per altres fruites riques en vitamina C, com el kiwi, les prunes i les maduixes.
  • Infusions: són un remei tradicional i es poden prendre fredes o calentes, perfectes per cuidar-se dels refredats. En temps de refredats és recomanable apostar per les infusions de til·la, hibiscus, regalèssia o gingebre, que ajuden a combatre els mals de coll i la febre, i són una opció natural.

Aquí teniu una recepta de botifarra amb pesto i coliflor que, a més de ser molt bona, us ajudarà a cuidar-vos!

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto