Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com són les cols de brusel·les

Es diuen moltes maldats sobre elles, però són molt més beneficioses de què penseu

Col de Brussel·les

Col de Brussel·les

Les cols de Brussel·les són un ingredient gustós de les minestres de verdures. Soles, tan sols bullides i amanides amb mantega o oli, resulten una bona guarnició per a rostits de carns grasses. També queden bé a la crema, o gratinades al forn. Reclamen una cocció prudent que no ultrapassi els 7 minuts per evitar-ne l’enfosquiment i una textura pastosa, que les fa desagradables al paladar. I, també, per evitar que alliberin el component sulfurós responsable de la tradicional flaire de cols bullides. Si teniu problemes de gasos no us excediu amb el seu consum, perquè us n'accentua la producció. 

  • Anticancerígenes. Diversos estudis defensen que ajuda a combatre el càncer.
  • Diürètiques. Ajuda a eliminar els líquid acumulats en els cos.
  • Combaten les úlceres. Així és, pel seu elevat contingut en glutamina és un antiàcid que us ajudarà a combatre les úlceres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: