Troba la teva recepta

Com són les cols de brusel·les

Es diuen moltes maldats sobre elles, però són molt més beneficioses de què penseu

Col de Brussel·les

Col de Brussel·les

Les cols de Brussel·les són un ingredient gustós de les minestres de verdures. Soles, tan sols bullides i amanides amb mantega o oli, resulten una bona guarnició per a rostits de carns grasses. També queden bé a la crema, o gratinades al forn. Reclamen una cocció prudent que no ultrapassi els 7 minuts per evitar-ne l’enfosquiment i una textura pastosa, que les fa desagradables al paladar. I, també, per evitar que alliberin el component sulfurós responsable de la tradicional flaire de cols bullides. Si teniu problemes de gasos no us excediu amb el seu consum, perquè us n'accentua la producció. 

  • Anticancerígenes. Diversos estudis defensen que ajuda a combatre el càncer.
  • Diürètiques. Ajuda a eliminar els líquid acumulats en els cos.
  • Combaten les úlceres. Així és, pel seu elevat contingut en glutamina és un antiàcid que us ajudarà a combatre les úlceres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto