Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La importància dels productes naturals

El context actual fa que dia a dia els productes processats augmentin, però per altra banda han sorgit diverses marques que aposten pels de bona qualitat

Xató Ametller Origen

Xató Ametller Origen

L’Organització Mundial de la Salut ha avisat en diverses ocasions que l’alimentació és un factor fonamental en la nostra salut, i que hi ha un augment de la producció d’aliments processats. En aquests aliments hi predominen greixos saturats, sucres, sal i additius, desplaçant el consum d’aliments bàsics i necessaris com les fruites i verdures, que no arribem a consumir-ne les quantitats necessàries recomanades.  

En aquest context, cada vegada més marques i empreses, com Ametller Origen, aposten pels productes naturals, eliminant dels seus productes aquests ingredients innecessaris i promovent una alimentació més saludable, apropant al consumidor fruites i verdures fresques i en el seu punt òptim de maduració, i utilitzant aquests productes en l’elaboració dels seus plats a l'obrador d’Olèrdola (Vilafranca del Penedès).

Sense conservants ni colorants

Un dels factors principals que influeixen en el tractament dels productes són els conservants. En molts casos s’afegeixen ingredients externs a l'aliment com els conservants químics, el sucre, la sal o, fins i tot, la lactosa per allargar la vida útil de l’aliment.

A més, sempre cal tenir present que hi ha colorants orgànics i d’altres inorgànics, que són poc utilitzats, generalment. De totes maneres, un producte natural no hauria de dur afegits, ja que, al cap i a la fi, modifiquen l'aliment i el seu sabor. Aquest fet, a més d’influir en la qualitat del producte, també pot afectar persones amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Tenint en compte aquests factors, Ametller Origen aposta per l’elaboració al seu obrador central de plats preparats sense conservants ni colorants amb matèries primeres especialment seleccionades per garantir-ne tot el sabor. L’absència d’aquests conservants influeix directament en les dates de caducitat, donant terminis de conservació més curts, una prova excel·lent d’aquest compromís amb el consumidor.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: