Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Què és l'acerola?

Us parlem d'aquesta fruita pràcticament desconeguda, plena de salut.

Acerola

Acerola

L'acerola és una fruita semblant a la poma vermella i de grandària similar a una pruna, que destaca per l'alt contingut en vitamina C, una vitamina amb poder antioxidant que millora l’absorció del ferro, i a més a més, intervé en la formació de col·lagen present als ossos, als cartílags, en els vasos sanguinis, a les genives, a les dents i a la pell.

A més, conté altres substàncies antioxidants com són els flavonoids, els carotens, pigments que donen el color groguenc-ataronjat a l’acerola; i també destaquen els antocians, pigment responsable de la coloració vermellosa o morada pròpia de la fruita madura. D'altra banda, els polifenols presents en l’acerola ajuden a regular els nivells de glucosa en sang.

Com la podem conservar?

L'acerola és una fruita molt sensible que es deteriora molt ràpidament, no es pot conservar més de 3 dies a temperatura ambient (22ºC), per això es recomana que es guardi en refrigeració el més aviat possible, perquè a partir dels 3 - 5 dies comença a fermentar i no seria consumible.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: