Troba la teva recepta

4 beneficis del iogur

El iogurt és un dels aliments més comuns i versàtils, ja sigui per consumir com a snack o com a postres, o en la cuina, i s'ha convertit en un bàsic dins d'una alimentació saludable

Iogurt

Iogurt Getty Images

  • Ajuda davant els antibiòtics. Quan arriba el fred i apareixen els refredats, es tendeix a prendre antibiòtics. Aquests medicaments actuen contra els bacteris causants de les infeccions de manera agressiva, i poden col·lateralment eliminar els bons bacteris que equilibren la flora intestinal. Consumirt iogurt ajuda a recuperar i protegir l'intestí durant i després del consum d'antibiòtics.
  • Bona digestió. Existeixen menjars que produeixen digestions pesades; no obstant això, els iogurts són una gran ajuda per fer que el procés digestiu sigui el més lleuger possible gràcies al seu alt contingut en bacteris i nutrients essencials.
  • Pell forta i hidratada. Els iogurts aporten també grans beneficis per a la pell: contenen proteïnes imprescindibles per mantenir el cutis ferm, alleuja les tensions que poden afectar i causar acne, i prevenen l'aparició d'arrugues. En definitiva, és un aliment que enforteix la pell i la hidrata.
  • 'Toppings' saludables. És habitual veure tendes que venen iogurts carregats de toppings per afegir-hi més sabor. En funció dels quals es triïn, el iogurt pot passar de ser un menjar sa a un de gens sauldable. Si l'objectiu és cuidar la salut, la millor idea serà incloure complements com musli, fruites de temporada o fruita seca. Si es tenen ganes de xocolata, és ideal que sigui pura i sense sucres, i si s'usa alguna cosa cruixent, que sigui civada o cereals integrals, i no galetes o pans de pessic.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto