El vi està més de moda que mai. Arreu se celebren tastos i maridatges i el sector de la restauració a poc a poc va estenent la possibilitat de prendre copes i no només ampolles. Si el consumidor ha guanyat en coneixement sobre tipus de raïm i zones vitivinícoles, que una mala conservació no malmeti la cura amb què els cellers han donat forma als seus vins.
Vi negre Thinkstock
El vi negre combina molt bé amb la carn Thinkstock
El vi és una de les begudes que més s’utilitza per a acompanyar els àpats. Tot i que no hi ha unes normes fixes a l’hora de combinar els vins amb el menjar, és cert que n’hi ha alguns que encaixen a la perfecció amb certs aliments. És per això que recomanem que us deixeu aconsellar als restaurants sobre quin vi concorda millor amb el que heu demanat.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.