Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: barregeu amb el túrmix la llet, els ous, la farina, i la sal. Afegiu-hi la pell de taronja, la mantega fosa i barregeu-ho bé. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
  2. Per a la confitura: trossegeu les maduixes i poseu-les a coure en un cassó a foc lent amb el sucre, el suc de llimona i les espècies. Quan comencin a quedar toves, retireu-les del foc i deixeu-les refredar.
  3. Per a les creps: aboqueu una mica de massa en una paella i escampeu-la per tota la superfície. Quan sigui cuita d’una cara, gireu la crep i passeu per sobre la superfície la xocolata, de manera que es fongui i quedi una capa fina de xocolata a tota la crep.
  4. Retireu la crep de la paella i farciu-la amb la confitura de maduixa. Plegueu-la i cobriu-la amb la nata muntada i els fruits secs. Serviu-la immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto