Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els musclos en un cassó amb una mica d’aigua i tapeu-lo perquè s’obrin. Retireu la carn dels musclos per passar-la per la picadora. Reserveu-la.
  2. En un altre cassó, foneu la mantega, escalfeu la ceba i afegiu-hi els musclos picats. Deixeu-ho coure a foc moderat fins que sigui transparent. Incorporeu-hi el tomàquet, un pessic de sal i pebre, i el brandi. Deixeu-ho uns minuts i afegiu-hi la farina, tot barrejant-ho constantment durant 2 o 3 min. Aboqueu-hi la llet calenta sense deixar-ho de remenar, fins que quedi ben cremós. Remeneu-ho durant 15 min. Incorporeu-hi els musclos picats; quan la pasta comenci a desenganxar-se del cassó, retireu-ho del foc.
  3. Poseu-ho en una plàtera tapada amb paper vegetal. Una vegada freda i reposada, formeu croquetes i arrebosseu-les passant-les primer per farina, ou batut i, finalment, pa ratllat. Fregiu-ho en abundant oli calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: