Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Diumenges de Vins. Entre el mar i la muntanya

Vinyes d’Alella amb la mar al fons

Vinyes d’Alella amb la mar al fons

Contrast i potència. Així es defineix una nova edició dels Diumenges de Vins, el cicle de tasts de vins de la DO Alella. El pròxim 26 de maig tens una cita a les 12 h a l’Enoteca de l’Oficina de Turisme del municipi. Al llarg de poc més d’una hora, descobrirem dos vins autòctons on els productes de mar i de la terra es fusionaran: el Foranell Pansa Blanca del celler Quim Batlle i el vi AA Merla, del Celler de les Aust. Aquesta vegada, acompanyarem el tast de vins amb una degustació sorpresa, sabem que serà un tastet de mar i un de muntanya. L’activitat estarà guiada per la sommelier Nika Shevela i té un preu de 8 €. 

I mentre els adults descobreixen tots els contrastos i sensacions dels vins, els infants de 3 a 12 anys gaudiran d'una nova edició del Mostast, un taller didàctic amb jocs i activitats relacionades amb Alella i la cultura vinícola.

PREU
8 €

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Ajuntament d'Alella

Oficina de Turisme d'Alella

Riera Fosca, 2

08328 Alella (Maresme)

93 555 46 50

www.alella.cat/turisme

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: