Consells de cuina La Vanguardia

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

El cicle vol donar a conèixer les possibilitats gastronòmiques dels peixos menys coneguts

El cicle vol donar a conèixer les possibilitats gastronòmiques dels peixos menys coneguts FOTO Shutterstock

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què és una canana? Aquestes preguntes han inspirat el cicle de sopars 'Els oblidats', una iniciativa conjunta del Museu Marítim, el Norai, Cap a Mar (una petita empresa de la Barceloneta dedicada a la pesca de qualitat i de proximitat) i la revista CUINA, que comença el 30 de març al restaurant Norai, del Museu Marítim de Barcelona, i que, amb una sessió per mes, s’allargarà fins al 29 de juny.

Aquests àpats volen reivindicar el valor gastronòmic de peixos oblidats, tant als restaurants com a les peixateries. Per això, els assistents als sopars en sortireu amb la recepta dels plats que haureu menjat.

El calendari previst per als sopars és el següent:

  • 30 de març - la bròtola, el lluç desconegut
  • 19 d'abril - la rajada, la gran planejadora triangular
  • 18 de maig - la moixina, ens mengem el tauró
  • 29 de juny - Mix de peixets oblidats: canana, pota, gamba blanca (i altres)

PREU
30 €

MÉS INFORMACIÓ

Museu Marítim de Barcelona

Av. de les Drassanes s/n

Barcelona (Barcelonès)

93 342 99 20

www.mmb.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto