Troba la teva recepta

Enocaiac als aiguamolls amb Mas Vida

Enocaiac amb tast de vins

Enocaiac amb tast de vins FOTO Festival VÍVID

L’abril arriba de la mà de la cinquena edició del festival VÍVID, una cita que acompanyarà el mes amb una intensa programació d’experiències per descobrir el vi: tastos, maridatges, menús, sortides amb caiac, concerts, vols amb globus i monòlegs. El VÍVID porta a la Costa Brava una quarantena de propostes enoturístiques singulars que convertiran l’Empordà en l’epicentre del vi de Catalunya. Una de les activitats recomanades del VÍVID és l'Enocaiac. 

El 20 d'abril, l'activitat d'enocaiac serà amb Mas Vida als Aiguamolls de l’Empordà. En aquesta ocasió, l'excusa serà tastar els tres vins que es produeixen al celler: Vida en Blanc, Vida en Rosa i Vida en Negre. El recorregut sortirà del Club Nàutic de Sant Pere Pescador per palejar les aigües tranquil·les del Riu Fluvià. S'arribarà fins a la Reserva Integral de l'Illa de Caramany i allà es desembarcarà per anar caminant entre el Bosc de Ribera fins a arribar al Celler Mas Vida. També es farà un tast d'olis de l'Empordà i de pomes de Frutícola de l'Empordà. El preu e l’activitat és de 30 €.  

PREU
30 €

MÉS INFORMACIÓ

Web del Festival Vívid

Club Nàutic Sant Pere Pescador

Carrer del Club Nàutic

17470 Sant Pere Pescador (Alt Empordà)

655 89 55 67

www.kayakcostabrava.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto