Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la mantega i el sucre fins que quedi cremós i homogeni. Incorporeu-hi l’ou, la sal i les espècies. Incorporeu-hi la farina i barregeu-ho fins que es formi la massa.
  2. Amb l’ajut d’un corró, estireu la massa entre dos papers de forn, d’un gruix d’uns 3 mm. Talleu les galetes amb els tallapastes, marcant-ne la vora exterior i el forat de l’interior. Reserveu la massa al congelador per tal que agafi cos.
  3. Separeu la part exterior de les galetes i reserveu-les al congelador. Recolliu tota la massa sobrant de dins els forats i dels retalls. Formeu una bola, incorporeu-hi el cacau en pols i barregeu-ho fins que quedi ben integrat. Estireu aquesta massa com hem fet abans i marqueu l’interior de les galetes. Reserveu-ho al congelador fins que agafi cos.
  4. Farciu cada forat de les galetes amb l’interior corresponent. Poseu-les sobre un paper de forn i coeu-les a 190 ºC fins que es comencin a daurar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto