Troba la teva recepta

Hotel Tapa Tour 2016

Hotel Tapa Tour

Hotel Tapa Tour

Hotel Tapa Tour, un projecte adherit a 'Catalunya, regió europea de la gastronomia 2016', presenta la primera ruta-concurs de tapes d'autor per hotels urbans del territori nacional. La primera edició d'aquesta iniciativa tindrà lloc del 6 al 17 d'abril i comptarà amb la participació de 30 hotels de 4 i 5 estrelles dels barris barcelonins de l'Eixample, Ciutat Vella, Sant Martí, les Corts i Sarrià-Sant Gervasi. 

La iniciativa s'ha creat amb la intenció de promoure la gastronomia hotelera a través d'un element com les tapes, arrelat a la nostra cultura. L’objectiu de l'Hotel Tapa Tour és fer sortir la restauració hotelera al carrer i demostrar que "els hotels també són gastronomia", tal com indica el lema del projecte.

Durant els dies de celebració d'aquesta festa gastronòmica, cada hotel oferirà al públic dues tapes diferents: una tapa a concurs, que serà valorada per un jurat professional i un de popular, i una tapa solidària (fora de concurs), que destinarà els seus beneficis a la causa social o ambiental escollida per cada establiment. El preu de cada tapa, juntament amb la beguda, serà de 4 o 8 €. 

El jurat professional del concurs atorgarà els premis ala Millor Tapa Tradicional, Millor Tapa Avantguardista i Millor Tapa Sostenible. El jurat popular (format pel públic assistent), podrà triar la Millor Tapa Popular entre les tapes presentades a concurs votant presencialment a cadascun dels hotels de la ruta. 

PREU
4 o 8 cada tapa €

MÉS INFORMACIÓ

Agència Catalana de Turisme
Hotel Tapa Tour

Hotels que participen a la iniciativa


Plaça de Catalunya

Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

15 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto