Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes com el calamar de potera amb platillo de rossinyols i espàrrecs verds sobre crema de patata escalivada; un arròs cremós amb formatge El Set, calamar de potera a la planxa i botifarra negra de Corçà amb cruixent de granny; el calamar de potera sobre carpaccio de cansalada ibèrica saltat amb tubercles i maionesa d’all i julivert, i, finalment, el calamar de potera farcit a l’estil de l’àvia amb carn, olives i ou dur amb suc del seu guisat.

En les jornades d'enguany hi col·laboraran els cellers Mas Oller, Mas Geli i Titiana, de Gleva States.

 

MÉS INFORMACIÓ
  • Del 15 d'octubre al 15 de novembre
  • Preu segons plat
  • Més informació al web

17256 Pals (Baix Empordà)

972 63 61 61

www.pals.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: