Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornada de portes obertes al celler Bàrbara Forés

Raïm

Raïm

L'enologia és una ciència que s'estudia i es gaudeix: la textura, els matisos, el regust, l'aroma i el color dels vins és tota una experiència per als amants de la beguda del déu Bacus. El celler Bàrbara Forés obre les seves portes a tohom perquè es delecti amb una experiència enològica durant un dia.

Visitar la vinya, aprendre l'elaboració dels vins i tastar alguna de les creacions del celler són de les activitats principals que es poden fer durant la jornada. A càrrec d'una família "compromesa amb els ulls tancats amb la terra que habiten", el celler es cuida amb afecte i amb un toc personal que es veu reflectit en els seus vins.

Bàrbara Forés va nèixer al segle XIX i s'ha mantingut fins als nostres dies com a centre de referència català d'enologia. La marca significa, doncs, el respecte i la tradició en l'elaboració dels vins, transmesos de generació en generació durant més de cent anys.

MÉS INFORMACIÓ

Celler Bàrbara Forés

Diversos municipis de la Terra Alta (Terra Alta)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: