Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades de la Clova 2019

Les jornades gastronòmiques de l’Estartit tenen com a protagonista la clova.

Les jornades gastronòmiques de l’Estartit tenen com a protagonista la clova.

Si pensem en un aliment que pugui caracteritzar els municipis que toquen el mar Mediterrani, aquest prové, com és evident, del mateix entorn marítim. Peixos, cloïsses, ostres i molts més productes dels quals Torroella de Montgrí i l'Estartit vol retre homenatge amb les Jornades de la Clova, tot un mes en el qual s'ofereix al visitant diverses propostes gastronòmiques en què aquest tipus d'àpat és el principal protagonista.

Els restaurants de Torroella de Montgrí i l’Estartit dediquen el juny als mol·luscs i els valves amb closca. Per això, ofereixen un menú pensat per a l’ocasió amb productes frescos de la costa: un primer plat basat en una selecció d’espècies de clova (escopinyes, cloïsses, cargols de mar, musclos, etc.) i un segon plat amb el peix local com a protagonista.

MÉS INFORMACIÓ

Torroella de Montgrí i l’Estartit

Torroella de Montgrí i L’Estartit

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: