Consells de cuina La Vanguardia

Jornades gastronòmiques del peix blau de Blanes

Unes jornades per redescobrir tot el sabor del peix blau.

Unes jornades per redescobrir tot el sabor del peix blau. FOTO Thinkstock

En temps de Quaresma és indiscutible el protagonisme del peix a les taules catalanes. És per això que en aquesta època de l’any augmenta la preocupació pel producte de proximitat. Blanes hi ha volgut posar el seu granet de sorra organitzant les primeres Jornades gastronòmiques del peix blau durant tot el mes d’abril. Diversos restaurants del municipi selvatà s’han adherit a la proposta amb un menú especial, on tots els productes provenen de la Llotja de Blanes. La campanya busca promocionar i donar a conèixer el producte i la cuina locals.  

Els establiments participants són: Ca la Luci, Can Borrell, Cava Nit, Damajuana, Juanma, Kiku, L’Hivernacle, La Balma, La Tavernade n’Esteve, Mar i Cel, Melangies, Racó de sa Palomera, Sentits i Va de Catas. Algunes de les propostes culinàries que podeu gaudir en aquests restaurants són: anxoves amb llit de pomes del Mas Llorens de Blanes, sardines en escabetx, filets de sardines fumades, salmó salvatge amb crema de cava de Ses Vernes o turbot amb parmentier de plàncton marí.

MÉS INFORMACIÓ

17300 Blanes (Selva)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto